Akkuhaku

Jälleenmyyjähaku
 
Silver Dynamic
Jos etsit huippuluokan akkua täyttämään tehokkaiden ajoneuvojesi runsaat energiantarpeet tai antamaan tehoa edistykselliselle Start-Stop-tekniikalle, VARTA Silver Dynamic ‑akkuohjelmasta löydät juuri oikean akun.
Lue lisää
Blue Dynamic
Jos sinun pitää luottaa ajoneuvosi turvallisuuteen ja varmaan käynnistykseen saadaksesi päivän askareet hoidettua, VARTA Blue Dynamic ‑akut tarjoavat ajoneuvosi tarvitsemaa lisävirtaa. Ohjelmasta löytyy myös sopiva akku perustason Start-Stop-ajoneuvoihin.
Lue lisää
Black Dynamic
VARTA Black Dynamic ‑akut tarjoavat oikeaa hinta-laatusuhdetta ensimmäisen auton omistajille. Käyttämällä Black Dynamic ‑akkua ehkäiset akkuongelmien syntyä, auto saa tarpeeksi energiaa ja akku pitää sinut liikkeellä.
Lue lisää

VARTA paristo lajitelma

HenkilöautotStart-Stop-akutHyötyajoneuvotPowersportsVapaa-aika
Tab_Automotive_275x100.jpg

Dynamic Trio – entistäkin tehokkaampi

Ajoitpa sitten ensimmäisellä autollasi, perheautolla, Start-Stop-ajoneuvolla tai runsaasti varustetulla ja energiaa kuluttavalla ajoneuvolla, opastamme sinua valitsemaan itsellesi ja ajoneuvollesi oikean VARTA-akun. Kun autossasi on Silver, Blue tai Black Dynamic Trio  akku, voit ajaa luottavaisin mielin tietäen, että virtalähteessäsi on ylivertainen suorituskyky.

Tutustu tekniikkaan  Tutustu Dynamic Trio  sarjaamme

Tab_StartStop_275x200.jpg

Ajoneuvoakkujen tulevaisuuden suunnannäyttäjä

VARTA Silver Dynamic AGM ja Blue Dynamic EFB  akut ovat ykkösvalinnat Start-Stop-ajoneuvojen vaativiin sähköntarpeisiin. Voit luottaa edistykselliselle tekniikalle tai Start-Stop-tekniikalle tarkoitettuihin AGM- ja EFB-akkuihimme. Ainutlaatuisen luotettavat ja suorituskykyiset Silver Dynamic AGM ja Blue Dynamic EFB  akut pystyvät antamaan virtaa, tulipa vastaan mitä tahansa.

Tutustu tekniikkaan   Ryhdy VSSP-kumppaniksi   Siirry VSSP-sisäänkirjautumiseen  Katso Silver AGM ja Blue EFB

Batteries_CommercialVehicle_285x160.jpg

Hyvä kustannustehokkuus, vähäinen huoltotarve

Onpa ajokalustossasi kuorma-autoja, jakeluautoja, linja-autoja, maansiirto- tai maatalouskoneita, laaja erikoistuotteiden valikoimamme takaa varmasti oikean ratkaisun jokaiseen akkuhankintaan. VARTA Promotive -akut pitävät kalustosi liikkeellä ja alentavat samalla kokonaiskustannuksia.

Tutustu teknologiaan
Siirry Businessportaaliin

Katso, kuinka paljon voisit säästää.
Laske säästömahdollisuutesi
Batteries_Powersports_275x235.jpg

Uusimmat akut uusimman teknologian moottoripyöriin

VARTAlla on kattava valikoima akkuja vauhdikkaaseen vapaa-aikaan. Powersports-akkuja on jo 65 ja lisää on tulossa. Onpa allasi moottoripyörä, vesiskootteri, moottorikelkka, skootteri tai mönkijä – VARTA Powersports -tuotesarjasta löytyy varmasti sopiva akku.

Tutustu teknologiaan

Batteries_LeisureIndustrial_275x235.jpg

Mikään ei enää aseta kaukokaipuullesi rajoja

Kallistuksen sieto, tärinänkestävyys, vuotamattomuus, huolettomuus... Oletpa sitten karavaanari, matkailuautoilija, veneilijä tai golfin harrastaja: On monta hyvää syytä luottaa akkuihimme. Kaksi tärkeintä syytä ovat kuitenkin ehdoton luotettavuus ja suunnaton energiamäärä, joka on käytettävissäsi silloinkin, kun olet hyvin kaukana kotoa.

Tutustu teknologiaan 

VARTA® Promotive EFB

VARTA® palkittiin
parhaana
kuorma-autoakkujen tuotemerkkinä.

Uusi VSSP 2.1

Uuden sukupolven VARTA START-STOP -huolto-ohjelma. Saatavana nyt!

TESTAA JOKAINEN AKKU

HYÖDY UUDESTA VARTA® BATTERY TEST-CHECK - AKKUTARKASTUSOHJELMASTA