Julkaisutiedot

Clarios Germany GmbH & Co KG
Am Leineufer 51
30419 Hannover
Saksa
Puh.: +49 (0) 511 975 0

Kontakt: info.emea@varta-automotive.com
Kotipaikka: Hannover
Rekisterinumero: Hannover HRA 205413
ALV-numero: DE 115 647 997

Henkilökohtaisesti vastaava osakas: Clarios Germany Holding GmbH
Kotipaikka: Hannover
Rekisterinumero: Hannover HRB 218503
Johtajat: Dr. Werner Benade, Bettina Koback, Dr. Christian Rosenkranz

Päätoimittaja: Julia Gramse
Puh.: +49 (0) 511 975 0

Verkkosivuston suunnittelu ja tuotanto

Americaneagle.com
2600 S. River Road
Des Planies, IL 60018, USA
Yhteydenotot: scott.zachry@americaneagle.com


Euroopan komissio tarjoaa kuluttajille foorumin verkkovälitteiseen riidanratkaisuun. Se löytyy osoitteesta http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Meillä ei ole velvollisuutta eikä mahdollisuutta osallistua riidanratkaisumenettelyihin sovittelulautakunnan kanssa.

Vastuunrajoituslauseke

Sivustoa laadittaessa pyritään antamaan mahdollisimman ajantasaisia, oikeita ja selkeästi ilmaistuja tietoja. Siitä huolimatta tiedoissa voi esiintyä tahattomia virheitä. Clarios Germany GmbH & Co. KG. ei vastaa varsinkaan kirjoitusvirheistä eikä yhtiön verkkosivustolla olevien tietojen oikeellisuudesta, täydellisyydestä eikä ajantasaisuudesta. Clariosin palvelimilla saatavilla olevia tietoja ja dataa voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Clariosin verkkosivuston palvelut, tiedot ja data ovat saatavilla "sellaisenaan" ilman minkäänlaisia takuita.

Jos Clariosin verkkosivustolla on linkkejä tai viitteitä kolmansien osapuolien verkkosivustoille, Clarios ei vastaa tällaisilla linkitetyillä sivustoilla tai niiden sisältämien linkkien kautta saatavilla olevista tiedoista tai materiaaleista. Emme välttämättä ole samaa mieltä linkitetyillä sivustoilla esiintyvistä kolmansien osapuolten sisällöistä ja/tai mielipiteistä.

Käyttäessäsi Clariosin sivustoa hyväksyt kaikki sivuston käyttöön liittyvät riskit, mukaan lukien Clariosin sivuston tai vierailusi kautta mahdollisesti välittyvän tai aktivoituvan viruksen, ohjelmiston tai minkä tahansa muun tiedoston tietokoneellesi, ohjelmistollesi tai tiedoillesi aiheuttamat vauriot. Clarios ei vastaa missään tapauksessa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä, välillisistä tai sivuvahingoista, mukaan lukien menetetyt liikevaihdot tai voitot (mutta rajoittumatta niihin), jotka liittyvät jotenkin Clariosin sivuston sisältämien tietojen käyttöön, väärinkäyttöön tai puuttumiseen tai ovat aiheutuneet niistä.

Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics ‑työkalua. Lisätietoja osoitteessa

www.google.com/analytics

VARTA®-akkuhaku


Oletko ammattilainen? Käytä edistynyttä hakutoimintoamme VARTA Partner Portal.

VARTA®-jälleenmyyjähaku

Etsi muita jälleenmyyjiä