Neljä VARTA®-julistetta, joissa näkyvät henkilöautojen, hyötyajoneuvojen ja vapaa-ajan tuoteryhmät

VARTA®-tuotemerkin historia (2010–nykyhetki)

Nykypäivän VARTA®-akuilla on yli sadan vuoden historia edistyksellisen tekniikan, tehokkaan suorituskyvyn ja poikkeuksellisen palvelun tuottamisesta ympäri maailmaa.

2010: Johnson Controls 125 vuotta

Johnson Controls on toiminut jo 125 vuotta akkuteknologian kärjessä.

2010: VARTA® Start-Stop -akkuvalikoima kehittyy

VARTA®lla innovaatioita jatketaan kehittämällä optimoitu, AMG-teknologiaan perustuva VARTA® Start-Stop Plus ajoneuvoille, joissa on kehittyneempi Start-Stop-järjestelmä, ja perustason Start-Stop-ajoneuvoille EFB-teknologiaan (Enhanced Flooded Battery) perustuva VARTA® Start-Stop.

2010: Kierrätysohjelma ecosteps® käynnistyy

ecosteps-ohjelman päämääränä on edesauttaa autonakkujen asianmukaista ja ympäristöystävällistä kierrätystä – jotta VARTA®n tuotteet ovat kestävän kehityksen periaatteiden mukaiset.

2010: Kolme suurta palkinnot 1 vuosi

Johnson Controls on ylpeä saamistaan tunnustuksista "Volkswagen Innovation Award" ja "Volkswagen Group Award for Sustainable Energy Storage System". General Motors EMEA myöntää meille tunnustuspalkinnon "Supplier of the Year Award 2010"

2011: VARTA® Start-Stop Service Programme

VARTA® Start-Stop Service Programme [VSSP] käynnistyy. Tämä ohjelma tarjoaa riippumattomille korjaamoille erityistä teknistä tukea ja välineistön, jotka helpottavat Start-Stop-akkujen huoltoa ja vaihtoa, edistävät liiketoimintaa ja asiakaspalvelua.

2011: Edison Best New Product Award 2011

VARTA® Start-Stop -akkuvalikoima voittaa Edison Best New Product Award -palkinnon sarjassa "Energia ja kestävä kehitys: Kestävän kehityksen energiajärjestelmät"

2011: Tuotanto kasvaa Euroopassa

Koska kysyntä kasvaa erityisesti VARTA® Start-Stop -akkuvalikoiman menestyksen vuoksi, Johnson Controls laajentaa tuotantokapasiteettia Euroopassa pystyäkseen tyydyttämään asiakastarpeen.

2012: MAN Truck and Bus Supplier Award 2011

Johnson Controls saa MAN Truck and Bus Supplier Award 2011 -tunnustuspalkinnon. Kansainvälinen hankintayhteistyöryhmä TEMOT International myöntää meille "Innovation Award"-palkinnon laadukkaasta AGM-teknologiasta.

2013: VARTA®-tuotemerkin uusi ilme – It All Starts With VARTA® / Kaiken takana on VARTA®

Tuotemerkki VARTA® saa uuden ilmeen: uuden logon, uudet akkutarrat, hienosäädetyn tuotevalikoiman, uudet verkkosivut, tuoteluettelot ja tukimateriaalit.

2014: Johnson Controls lisää AGM- ja EFB-mallit tehokkaaseen Dynamic Trio sarjaansa

Vuonna 2014 Johnson Controls täydentää luotettavaa Dynamic Trio valikoimaansa kahdella uudella sarjalla: VARTA® Blue Dynamic EFB ja Silver Dynamic AGM. AGM- ja EFB-akkujen suorituskyky ja kestävyys ovat vertaansa vailla suuren teholuokan ajoneuvoissa ja Start-Stop-järjestelmissä.

2016: huoltovapaita akkuja aasialaisiin ja eurooppalaisiin ajoneuvoihin

Vuonna 2016 Johnson Controls kehittää huoltovapaat akut, jotka on suunniteltu erityisesti kestämään äärimmäisiä ilmasto-olosuhteita. Ne ovat vahvempia, kestävämpiä ja pitävät asiakkaiden ajoneuvot liikkeessä. Lisäksi tuotantomenetelmä on ympäristöystävällinen, siinä säästyy energiaa 20 % ja syntyy 20 % vähemmän kasvihuonekaasuja.

2019: Clarios

Johnson Controls Power Solutions eroaa Johnson Controls International, LLC.:stä ja muodostaa oman yksikkönsä, Clariosin.

VARTA®-akkuhaku


Oletko ammattilainen? Käytä edistynyttä hakutoimintoamme VARTA Partner Portal.

VARTA®-jälleenmyyjähaku

Etsi muita jälleenmyyjiä