VARTA®-akut moottoripyöriin

Mustapukuinen mies ajaa mustalla moottoripyörällä puiden reunustamalla maantiellä

VARTA® tarjoaa parhaan mahdollisen akun kaikkiin moottoripyöriin. Laadukkailla akuillamme onnistuu kruisailu maaseudulla tai kilparadalla tarvitsematta pelätä, että akku hyytyy kesken kaiken.

VARTA® Powersports akut moottoripyöriin

VARTA® tarjoaa kolme erilaista akkutyyppiä moottoripyöriin: Powersports AGM, Powersports Freshpack ja Powersports Gel. Powersports AGM on huoltovapaa eikä siihen tarvitse lisätä vettä. Se antaa suurimman mahdollisen tehon myös ääriolosuhteissa. Powersports Freshpack akulla on luotettava käynnistysteho kuumalla ja kylmällä säällä, ja se kestää hyvin tärinää ajettaessa epätasaisessa maastossa tai lumessa. Powersports Gel -hyytelöakku on täydellinen valinta erikoisvarusteltuihin matkapyöriin, joissa on esim. ABS-jarrut. Se on huoltovapaa. Akkuhappo on sidottu geeliin, joten vettä ei tarvitse lisätä.

Kylmäkäynnistysvirta (CCA)

Kylmäkäynnistysvirta on ampeerimäärä, jonka lyijyakku pystyy luovuttamaan -17,8 °C:ssa 30 sekunnin ajan alittamatta jänniterajaa 1,2 V per kenno.

Varakapasiteetti

Varakapasiteetti ilmaisee ajan, jonka verran akku pystyy käyttämään tärkeitä laitteita ajoneuvon laturin tai käynnistysmoottorin lakatessa toimimasta.

Moottoripyörien AGM

AGM on lyhenne sanoista Absorbent Glass Mat ja tarkoittaa lasivillakudosta. Tämä tekniikka sopii loistavasti moottoripyöriin, joilla ajetaan korkeilla kierrosluvuilla ja pitkiä matkoja huonossakin säässä. Nämä akut on luotu ääriolosuhteisiin. Tukevan kotelon ansiosta ne ovat erittäin tärinänkestäviä myös märillä ja huonoilla teillä.

Huoltovapaat moottoripyörien akut

VARTA® tarjoaa huoltovapaita moottoripyörän akkuja ja takaa niille pitkän käyttöiän.

VARTA®-akkuhaku


Oletko ammattilainen? Käytä edistynyttä hakutoimintoamme VARTA Partner Portal.

VARTA®-jälleenmyyjähaku

Etsi muita jälleenmyyjiä