Tuotevalikoima

Harmaa auto ajaa kaupunkia kohti, kuva sivusta

Henkilöautojen akut

Mistä tulevat parhaat akut henkilöautoihin? Saksassa tehdyistä VARTA-akuista löytyy teholtaan ja käyttöiältään juuri oikea akku jokaiseen autoon. Olipa auto perustasoinen tai runsaasti varusteltu Start-Stop-auto, alta löydät sopivan akun. Voit myös käyttää akkuhakua.

Lue lisää henkilöautojen akuista

Sinivalkoinen kuorma-auto ajaa valtatiellä kameran suuntaan

Hyötyajoneuvojen akut

Hyötyajoneuvojen markkinat muuttuvat huimasti. Ympäristö- ja turvallisuusmääräyksiä tulee lisää ja ne tiukentuvat. Elektronisten laitteiden määrä kuorma-autoissa kasvaa. Akut asennetaan takaosaan, joten ne altistuvat tärinälle täysin eri tavoin kuin aikaisemmin.. Vertaansa vailla oleva VARTA®-akkuvalikoima hyötyajoneuvoihin vastaa markkinoiden kaikkiin uusiin vaatimuksiin.

Lisää hyötyajoneuvojen akuista

Mustapukuinen mies ajaa mustalla moottoripyörällä puiden reunustamalla maantiellä

Powersport-akut

Powersport-mallistostamme löytyvät akut lukuisiin erilaisiin ajoneuvoihin, kuten ATV- ja UTV-ajoneuvoihin, moottorikelkkoihin ja jopa ruohonleikkureihin.

Lue lisää Powersports-akuista

Valkoinen purjevene vesillä

Vapaa-ajan akut

VARTA® Professional akut on kehitetty erityisesti veneilijöille ja karavaanareille, esim. sähköveneisiin, huvijahteihin, moottoriveneisiin, asuntovaunuihin ja matkailuautoihin. Valitse erinomaisen suorituskykyiset ja luotettavat vapaa-ajan akut.

Lue lisää vapaa-ajan akuista

VARTA®-akkuhaku

VARTA®-jälleenmyyjähaku

Etsi muita jälleenmyyjiä