VARTA®-akkujen tuotevalikoima

Harmaa auto ajaa kaupunkia kohti, kuva sivusta

Henkilöautojen akut

Haitpa sitten pitkäkestoista tai suorituskykyistä akkua, jokin akuistamme vastaa varmasti tarpeitasi.

Lue lisää henkilöautojen akuista

 • Silver Dynamic AGM

  VARTA® Silver Dynamic AGM akut tarjoavat markkinoiden parhaan tehon ja tekniikan. Ne ovat oikea valinta moderneihin runsaasti energiaa tarvitseviin ajoneuvoihin.

  Lue lisää
 • Silver Dynamic

  Haluatko, että auto käynnistyy aina kun käännät avainta? Entä ylivoimaista akun suorituskykyä, joka ei lopu kesken? Silloin VARTA® Silver Dynamic on oikea valinta.

  Lue lisää
 • Blue Dynamic EFB

  Täydellisen luotettavat VARTA® Blue Dynamic EFB akut takaavat erinomaisella suorituskyvyllään mielenrauhasi koko aktiivisen päiväsi ajan.

  Lue lisää
 • Blue Dynamic

  VARTA® Blue Dynamic akut pitävät sinut huoletta tien päällä kaikilla vakiovarustelluilla tai Start-Stop-järjestelmällä varustetuilla autoilla.

  Lue lisää
 • Black Dynamic

  VARTA® Black Dynamic ¬akut sopivat ihanteellisesti täydellistä edullisten hinnan ja korkean laadun tasapainoa.

  Lue lisää
 • VARTA Classic

  VARTA® Classic klassikko -ja historiikkiautoihin – ainutlaatuinen alkuperäisakku, joka valmistetaan käsin perinteisin menetelmin mutta nykyaikaisella tekniikalla.

  Lue lisää
Sinivalkoinen kuorma-auto ajaa valtatiellä kameran suuntaan

Hyötyajoneuvojen akut

Hyötyajoneuvojen markkinat muuttuvat huimasti. Ympäristö- ja turvallisuusmääräyksiä tulee lisää ja ne tiukentuvat. Elektronisten laitteiden määrä kuorma-autoissa kasvaa. Akut asennetaan takaosaan, joten ne altistuvat tärinälle täysin eri tavoin kuin aikaisemmin.. Vertaansa vailla oleva VARTA®-akkuvalikoima hyötyajoneuvoihin vastaa markkinoiden kaikkiin uusiin vaatimuksiin.

Lisää hyötyajoneuvojen akuista

Mustapukuinen mies ajaa mustalla moottoripyörällä puiden reunustamalla maantiellä

Powersport-akut

Powersport-mallistostamme löytyvät akut lukuisiin erilaisiin ajoneuvoihin, kuten ATV- ja UTV-ajoneuvoihin, moottorikelkkoihin ja jopa ruohonleikkureihin.

Lue lisää Powersports-akuista

 • Powersports AGM

  VARTA® Powersports AGM akut ovat huoltovapaita eikä niihin tarvitse lisätä vettä. Kuivavaratut akut toimitetaan happopulloineen.

  Lue lisää
 • Powersports Freshpack

  VARTA® Powersports Freshpack ¬akuissa on luotettava käynnistysteho kuumalla ja kylmällä säällä, ja vankkarakenteisina ne kestävät hyvin tärinää.

  Lue lisää
 • Powersports Gardening

  VARTA® Powersports Gardening akut on kehitetty erityisesti päältä ajettaville ruohonleikkureille. Ne ovat huoltovapaita, eikä vettä tarvitse lisätä.

  Lue lisää
 • Powersports GEL

  VARTA® Powersports Gel¬ akut ovat täysin huoltovapaita, ja ne toimitetaan täyteen varattuina ja käynnistysvalmiina.

  Lue lisää
Valkoinen purjevene vesillä

Vapaa-ajan akut

VARTA® Professional akut on kehitetty erityisesti veneilijöille ja karavaanareille, esim. sähköveneisiin, huvijahteihin, moottoriveneisiin, asuntovaunuihin ja matkailuautoihin. Valitse erinomaisen suorituskykyiset ja luotettavat vapaa-ajan akut.

Lue lisää vapaa-ajan akuista

VARTA®-akkuhaku

VARTA®-jälleenmyyjähaku

Etsi muita jälleenmyyjiä