VARTA® ProMotive -akut hyötyajoneuvoihin

Sinivalkoinen kuorma-auto ajaa valtatiellä kameran suuntaan

Nykyään hyötyajoneuvot eivät ole enää yksinkertaisia kuorma-autoja, jotka ajavat paikasta A paikkaan B ja joita käytetään pelkästään kuljetus- tai työajoneuvoina. Yhä tiukemmat ympäristönsuojelu- ja turvamääräykset muuttavat markkinoita radikaalisti. Tämä vaatii kuorma-auton akulta aivan uudenlaista roolia: sen täytyy tarjota luotettavaa käynnistystehoa mutta myös antaa virtaa runsaalle elektroniikkavarustukselle. Seisontailmastointi- ja -lämmitysjärjestelmän lisäksi kuorma-autoissa on nykyään suuri määrä sähkölaitteita, jotka kohottavat ajamisen ja ajoneuvossa yöpymisen aivan uudelle mukavuustasolle. Hyötyajoneuvojen ylivertaisten VARTA®-akkujen kanssa olet valmis muuttuvien markkinoiden vaatimuksiin.

Punavalkoinen kuorma-auto ajaa valtatiellä

Kuorma-autojen akut

VARTA® ProMotive -akut tarjoavat johtavaa teknologiaa kaukoliikenteen hyötyajoneuvoihin. Ne tekevät paljon muutakin kuin vain käynnistävät moottorin, ne esimerkiksi antavat virtaa ohjaamon seisontailmastointi- ja -lämmitysjärjestelmille. VARTA® ProMotive AGM -akut sopivat ihanteellinen asennettavaksi auton takaosaan (EURO 5/6), ja ne on kehitetty erityisesti runsaasti varusteltuihin nykyaikaisiin kuorma-autoihin.

Lue lisää
Valkoinen jakeluauto seisoo rakennuksen edessä lastattavana

Jakeluautojen akut

Jakeluautot tarvitsevat tehokkaan akun, joka kestää vaivatta kaupunkiliikenteelle tyypilliset pysähdykset sekä toistuvan moottorin sammutuksen lastaamista ja purkamista varten. Jakeluautojen akkujemme huomattava kapasiteetti takaa sen, että myös lisälaitteet kuten lastausnosturit toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää
Sininen traktori seisoo perävaunun kanssa pellolla

Maatalouskoneiden akut

Sadonkorjuussa tarvitaan muutakin kuin vain sopiva sää. Tarvitaan luotettava ajoneuvo, joka on valmiina myös oltuaan pitkään käyttämättä. Maatalouskoneille suunnitelluilla VARTA®-akuilla on erinomainen käynnistysvoima ja tarpeeksi kapasiteettiä antamaan virtaa ohjaamon laitteille, kuten ilmastoinnille. Koska tuotteemme ovat huoltovapaita, omistuskustannukset pysyvät edullisina kausi kaudelta.

Lue lisää
Rakennuskone ajaa tiellä ja taivas on sininen ja aurinkoinen

Rakennuskoneiden akut

Rakennuskoneiden on oltava parhaassa käyttökunnossa myös ankarimmissa olosuhteissa ja pahimmassa säässä. Akussa on oltava suurin mahdollinen käynnistysvoima, ja sen on kestettävä tärinää ja kallistuksia epätasaisessa maastossa vuotamatta. Kun valitset VARTA®-akut rakennuskoneisiin, säästyt kalliilta seisokeilta ja voit keskittyä kehittämään liiketoimintaasi.

Lue lisää
Valkoinen linja-auto ajaa auringonlaskuun maantiellä

Kaukoliikenteen linja-autojen akut

Kaukoliikenteen linja-autot tarvitsevat aina luotettavan akun, etenkin kaupunkien välisessä pikaliikenteessä. Linja-autojen akkumme takaavat ainutlaatuisen tehon äärimmäisissäkin sääolosuhteissa, jotta matkustajasi pääsevät ajoissa perille. Akkuja ei tarvitse lainkaan huoltaa, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. Nämä akut pitävät kalustosi tehokkaana ja kilpailukykyisenä muutenkin, sillä tehoa riittää myös viihdelaitteille ja keittiökoneille.

Lue lisää
Valkoinen bussi ajaa sillalla, jossa on sinivalkoiset metallikaaret

Paikallisliikenteen bussien akut

Paikallisreittiliikenne vaatii ennen kaikkea täsmällisyyttä. Akun pitää toimia sataprosenttisen luotettavasti myös syklisessä käytössä, kuten pysähtelevässä kaupunkiliikenteessä. Häiriötön bussiliikenne on matkustajatyytyväisyyden edellytys ja vaikuttaa sitä kautta myös taloudelliseen tulokseen. Tämän ohella bussien akuissamme riittää tehoa myös lisävarusteille kuten digitaalisille näytöille ja ilmastointilaitteille.

Lue lisää
Valkovihreä kunnallistekninen ajoneuvo takaa

Kunnallisteknisten ajoneuvojen akut

Julkisen sektorin huolto- ja kunnossapitoajoneuvoille tärkeintä ovat alhaiset kustannukset ja jatkuva käynnistysvalmius. Nämä akut on suunniteltu erittäin luotettaviksi tilanteessa kuin tilanteessa. Pitempi käyttöikä merkitsee alhaisempia kokonaiskustannuksia.

Lue lisää
Paloautoja rivissä, yläpuolella sininen ja pilvinen taivas

Paloautojen akut

Palokunnan on voitava luottaa sammutusautojen lähtövalmiuteen lyhyellä varoitusajalla. Siksi paloautojen akuilta vaaditaan paljon. VARTA®-akut ovat osoittautuneet luotettaviksi virranlähteiksi erikoisajoneuvoissa, joissa on paljon varusteita. Niissä lataus pysyy, joten ne huolehtivat aina varmasta käynnistyksestä ja vinssien, letkujen, radiopuhelinten ja muiden välttämättömien varusteiden virransaannista.

Lue lisää

VARTA®-akkuhaku


Oletko ammattilainen? Käytä edistynyttä hakutoimintoamme VARTA Partner Portal.

VARTA®-jälleenmyyjähaku

Etsi muita jälleenmyyjiä