VARTA®-akut asuntovaunuihin

Punainen avoauto ajaa maantiellä valkoinen asuntovaunu perässään

Asuntovaunujen VARTA®-akuissa on luja, vuotamaton rakenne, ja AGM-tekniikan ansiosta ne kestävät iskuja ja tärinää. Näiden akkujen syklikestävyys on jopa kahdeksankertainen perinteisiin akkuihin verrattuna, joten ne ovat poikkeuksellisen pitkäkestoisia.

VARTA® Professional Dual Purpose AGM ¬ akut sopivat sekä käynnistys- että kulutusakuksi lisälaitteille ja elektroniikalle.

Professional Dual Purpose AGM

Keskitason tehovaatimuksia vastaava vapaa-ajan akku on VARTA® Professional Dual Purpose AGM, joka sopii sekä käynnistys- että kulutusakuksi lisälaitteille ja elektroniikalle. Kestää AGM-tekniikan ansiosta erittäin hyvin tärinää ja iskuja. Lisätietoja Professional Dual Purpose AGM -akuista

VARTA® Professional Deep Cycle AGM ¬ akut sopivat iskunkestävyytensä ansiosta hyvin tehokkaisiin sähköveneisiin, huvijahteihin ja matkailuautoihin.

Professional Deep Cycle AGM

VARTA® Professional Deep Cycle AGM -akussa käytetty AGM-tekniikka takaa huomattavan kapasiteetin antamaan virtaa lukuisille sähkölaitteille koko akun pitkän käyttöiän ajan. Vähäisen itsepurkautumisen ansiosta tämä akku on ihanteellinen kausiluonteiseen käyttöön ja täysin huoltovapaa. Lisätietoja Professional Deep Cycle AGM -akuista

VARTA®-akkuhaku


Oletko ammattilainen? Käytä edistynyttä hakutoimintoamme VARTA Partner Portal.

VARTA®-jälleenmyyjähaku

Etsi muita jälleenmyyjiä