VARTA®-akut golfautoihin ja kärryihin

Pariskunta istuu valkoisessa golfautossa golfkentällä auringon paisteessa

VARTA Professional Deep Cycle -akuilla on pitkä käyttöikä, ja ne tuottavat runsaasti virtaa golfautoihin sekä hyöty- ja kuljetusajoneuvoihin.

VARTA® Professional Deep Cycle ¬ akuissa on 40–50 % enemmän syklejä kuin kilpailijoiden akuissa, ja niiden käyttöikä on markkinoiden pisimpiä.

Professional Deep Cycle

VARTA Professional Deep Cycle on suunniteltu syväpurkausakuksi, joka selviää golfin useista pelikierroksista. Nämä lujat akut on suunniteltu kestäviksi: tiheä aktiivinen materiaali ja erikoisvalmisteinen ristikkoseos auttavat akkuja kestämään tärinän ja toistuvien syklien aiheuttamaa kuormitusta menettämättä aktiivista materiaaliaan ja kapasiteettiaan. Lisätietoja Professional Deep Cycle -akuista

VARTA® Professional Deep Cycle AGM ¬ akut sopivat iskunkestävyytensä ansiosta hyvin tehokkaisiin sähköveneisiin, huvijahteihin ja matkailuautoihin.

Professional Deep Cycle AGM

Tämä tehokas akku on kehitetty erityisesti uusimmille sähköveneille, huvijahdeille ja matkailuautoille, ja sen AGM-lasivillakudostekniikka takaa huomattavan kapasiteetin antamaan virtaa lukuisille sähkölaitteille – koko akun pitkän käyttöiän ajan. Vähäisen itsepurkautumisen ansiosta tämä akku on ihanteellinen kausiluonteiseen käyttöön ja täysin huoltovapaa. Lisätietoja Professional Deep Cycle AGM -akuista

VARTA®-akkuhaku


Oletko ammattilainen? Käytä edistynyttä hakutoimintoamme VARTA Partner Portal.

VARTA®-jälleenmyyjähaku

Etsi muita jälleenmyyjiä