VARTA®-akut golfautoihin ja kärryihin

Pariskunta istuu valkoisessa golfautossa golfkentällä auringon paisteessa

Golfautojen ja -kärryjen VARTA®-akuissa on 40–50 % parempi syklikestävyys kuin kilpailijoiden akuissa, ja ne lukeutuvat markkinoiden parhaimpiin varakapasiteetin, varauksen vastaanottokyvyn ja akun käyttöiän osalta. Huolto on vaivatonta, sillä kaikki tulpat aukeavat yhdellä kiertoliikkeellä.

VARTA® Professional Deep Cycle ¬ akuissa on 40–50 % enemmän syklejä kuin kilpailijoiden akuissa, ja niiden käyttöikä on markkinoiden pisimpiä.

Professional Deep Cycle

VARTA® Professional Deep Cycle -akkujen aktiivinen materiaali on tiheämpää kuin tavanomaisissa ajoneuvoakuissa. Tämän ansiosta ne kestävät alhaisiakin varaustiloja menettämättä aktiivista materiaaliaan ja kapasiteettiaan. Lisätietoja Professional Deep Cycle -akuista

VARTA® Professional Deep Cycle AGM ¬ akut sopivat iskunkestävyytensä ansiosta hyvin tehokkaisiin sähköveneisiin, huvijahteihin ja matkailuautoihin.

Professional Deep Cycle AGM

VARTA® Professional Deep Cycle AGM -akussa käytetty AGM-tekniikka takaa huomattavan kapasiteetin antamaan virtaa lukuisille sähkölaitteille koko akun pitkän käyttöiän ajan. Vähäisen itsepurkautumisen ansiosta tämä akku on ihanteellinen kausiluonteiseen käyttöön ja täysin huoltovapaa. Lisätietoja Professional Deep Cycle AGM -akuista

VARTA®-akkuhaku


Oletko ammattilainen? Käytä edistynyttä hakutoimintoamme VARTA Partner Portal.

VARTA®-jälleenmyyjähaku

Etsi muita jälleenmyyjiä