VARTA®-akut moottoriveneisiin

Moottorivene kiihdyttää ulapalla

Moottoriveneiden VARTA®-akut tuottavat ainutlaatuisen tehon. Mitä edistyksellisempi moottorivene on, sitä enemmän energiaa kuluu.

VARTA® Professional Dual Purpose ¬ akut ovat vähäisen itsepurkautumisen ansiosta ihanteellisia kausiluonteiseen käyttöön matkailuautoissa ja veneissä.

Professional Dual Purpose EFB

Myös vähemmän varustellut veneet ja matkailuautot tarvitsevat tuekseen hyvän akun. Siksi olemme kehittäneet Dual-Purpose-sarjaan uuden EFB-tekniikkaan pohjautuvan mallin, jolla on parempi syklikestävyys ja joka kestää paremmin käyttöä osittaisessa varaustilassa. Se sopii antaman virtaa lyhyille matkoille, sellaisille kuin viikonloppu sähköverkon ulottumattomissa keskivertovarustuksella, kuten valot ja puhelinten laturit. Lisätietoja Professional Dual Purpose EFB-akuista

VARTA® Professional Dual Purpose AGM ¬ akut sopivat sekä käynnistys- että kulutusakuksi lisälaitteille ja elektroniikalle.

Professional Dual Purpose AGM

Dual Purpose AGM -akussa on erinomainen syklikestävyys, ja se kestää erinomaisesti alhaista varaustilaa. Siksi se toimii tukena oltaessa pitkiäkin aikoja sähköverkon ulottumattomissa ja antaa virtaa sähkölaitteille valon ja veden saantiin, mutta myös vaativimmille mukavuustoiminnoille, kuten televisioille, kahvinkeittimille ja kannettaville tietokoneille. Lisätietoja Professional Dual Purpose AGM -akuista

VARTA®-akkuhaku


Oletko ammattilainen? Käytä edistynyttä hakutoimintoamme VARTA Partner Portal.

VARTA®-jälleenmyyjähaku

Etsi muita jälleenmyyjiä