Luo VARTA® Partner Portal ‑tili

Tällä lomakkeella kerätyt tiedot ovat nimi ja yhteystiedot. Tietosuojailmoitus kertoo, kuinka suojaamme ja käsittelemme lähettämiäsi tietoja.


*Hyväksyn käyttöehdot
Haluan, että VARTA lähettää minulle myynti- ja markkinointiviestejä sekä tuoreita uutisia tuotteista ja tuotemerkeistä.

En halua, että VARTA lähettää minulle myynti- ja markkinointiviestejä tai tuoreita uutisia tuotteista ja tuotemerkeistä.

Luo

Täyttämällä yllä olevan lomakkeen ja valitsemalla ”Tilaa” vahvistat, että olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt tietosuojaa ja evästeitä koskevat ehtomme.

Lue tietosuojailmoitus

Tietosuoja

Keräämme, käytämme ja tallennamme henkilötietoja ainoastaan sovellettavien tietosuojalakien mukaan. Annettuja tietoja tallennetaan ja käytetään ainoastaan VARTA® Partner Portalin toteutukseen tällä sivustolla. Tiedot poistetaan, kun perut tallentamiseen antamasi luvan. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille tai mainostarkoituksiin ilman lupaasi. Suosittelemme lukemaan myös tietosuojailmoituksemme, johon viittaamme näissä käyttöehdoissa ja joka löytyy verkkosivustoltamme.

Sivuston sisältö

Sivustolla esiintyvät tavaramerkit, SM-merkit (Service Mark), tekijänoikeuslain alainen materiaali ja muu sisältö on meidän omaisuuttamme, ja päätämme sen käytöstä ja luvista. Omistamme kaikki oikeudet sisältöön, mukaan lukien kaikki tekijänoikeudet, tavaramerkkioikeudet ja muut immateriaalioikeudet. Sisältöä ei saa tallentaa, muokata, kopioida, julkaista, näyttää, välittää, mukauttaa tai hyödyntää millään tavalla ilman kirjallista lupaamme. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisällön osittain tai kokonaan koska tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Vastuunrajoituslauseke

Sivustoa laadittaessa pyritään antamaan mahdollisimman ajantasaisia, oikeita ja selkeästi ilmaistuja tietoja. Siitä huolimatta tiedoissa voi esiintyä tahattomia virheitä. Verkkosivustomme palvelut, tiedot ja data ovat saatavilla "sellaisenaan" ilman minkäänlaisia takuita.


Jos verkkosivustollamme on linkkejä tai viitteitä kolmansien osapuolien verkkosivustoille, emme vastaa tällaisilla linkitetyillä sivustoilla tai niiden sisältämien linkkien kautta saatavilla olevista tiedoista tai materiaaleista. Emme välttämättä ole samaa mieltä linkitetyillä sivustoilla esiintyvistä kolmansien osapuolten sisällöistä ja/tai mielipiteistä.


Käyttäessäsi sivustoamme hyväksyt kaikki sivuston käyttöön liittyvät riskit, mukaan lukien sivustomme tai vierailusi kautta mahdollisesti välittyvän tai aktivoituvan viruksen, ohjelmiston tai minkä tahansa muun tiedoston tietokoneellesi, ohjelmistollesi tai tiedoillesi aiheuttamat vauriot. Emme vastaa missään tapauksessa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä, välillisistä tai sivuvahingoista, mukaan lukien menetetyt liikevaihdot tai voitot (mutta rajoittumatta niihin), jotka liittyvät jotenkin sivustomme sisältämien tietojen käyttöön, väärinkäyttöön tai puuttumiseen tai ovat aiheutuneet niistä.

VARTA®-akkuhaku

VARTA®-jälleenmyyjähaku

Etsi muita jälleenmyyjiä