VARTA®-akkuhaku

VARTA®-jälleenmyyjähaku

Etsi muita jälleenmyyjiä

Luottamuksesi arvoiset VARTA®-akut – parhaat akut maailmanlaajuiselta markkinajohtajalta

Nykyaikaiset ajoneuvot vaativat akulta erittäin paljon virtaa. VARTA®-akut huolehtivat ajoneuvosi virransyötöstä, olipa kyseessä Start-Stop-järjestelmä, tavanomainen henkilöauto, moottoripyörä, hyötyajoneuvo, kuorma-auto, mönkijä tai vene. VARTA®-akku on aina paras ratkaisu!

Lue lisää

VARTA® Battery Test-Check -akkutarkastusohjelma

Teetä VARTA® BATTERY TEST-CHECK! 36 % odottamattomista pysähdyksistä johtuu akusta, tarkasta akku varmuuden vuoksi.

Lue lisää

AKKUJEN KÄYTTÖKOHTEET

Henkilöautot

Henkilöautojen akut

Ajoitpa sitten ensimmäisellä autollasi, perheautolla tai Start-Stop-tekniikalla varustetulla ajoneuvolla, VARTA®-valikoimasta löytyy juuri oikea akku ajoneuvoosi.

Hyötyajoneuvot

Hyötyajoneuvojen akut

Hyötyajoneuvojen markkinat muuttuvat huimasti. Ympäristö- ja turvallisuusmääräyksiä tulee lisää ja ne tiukentuvat. Elektronisten laitteiden määrä kuorma-autoissa kasvaa. Akut asennetaan takaosaan, joten ne altistuvat tärinälle täysin eri tavoin kuin aikaisemmin. Vertaansa vailla oleva VARTA®-akkuvalikoima hyötyajoneuvoihin vastaa markkinoiden kaikkiin uusiin vaatimuksiin.

Powersport

Powersport-akut

Powersports-mallistostamme löytyvät akut lukuisiin erilaisiin ajoneuvoihin, kuten moottoripyöriin, mönkijöihin, vesiskoottereihin, ATV- ja UTV-ajoneuvoihin, moottorikelkkoihin ja jopa ruohonleikkureihin. Jokaista käyttötarkoitusta varten löytyy varmasti siihen suunniteltu VARTA®-akku.

Vapaa-aika

Vapaa-ajan akut

VARTA® Professional akut on kehitetty erityisesti veneilijöille ja karavaanareille, esim. sähköveneisiin, huvijahteihin, moottoriveneisiin, asuntovaunuihin ja matkailuautoihin. Valitse golfautoihin ja muihin vastaaviin vapa-ajanajoneuvoihin erinomaisen suorituskykyiset ja luotettavat VARTA®-akut.