Vanha keltasininen VARTA®-mainos

Luottamuksesi arvoinen VARTA®

Minne tiesi viekin, VARTA®-akut huolehtivat virrantarpeistasi koko matkan ajan. Ajoitpa sitten ensimmäisellä autollasi, omalla Start-Stop-ajoneuvollasi tai runsaasti varustetulla ja energiaa kuluttavalla ajoneuvolla, VARTA® Black, Blue ja Silver Dynamic Trio akuissa riittää kapasiteettia.

Tuotteemme ovat juuri tälläkin hetkellä käytössä miljoonissa autoissa, moottoriveneissä, moottoripyörissä ja matkailuautoissa. Jokainen VARTA®-akku on suunniteltu asiantuntevasti ja tarkasti. Kaikissa VARTA®-akuissa on pitkä käyttöikä, vähän korroosiota ja alhaiset omistuskulut. Kun valitset VARTA®-akun, saat luotettavan, tarkan tekniikan ja alan parhaan valmistuslaadun.

Järkeviä innovaatioita – VARTA®-akut ovat polttoainetta säästävien innovaatioiden, kuten Start-Stop-järjestelmien, liikkeelle paneva voima. Akkujen valmistuksessa syntyy 20 % vähemmän päästöjä, ne käynnistävät autosi moottorin kerta toisensa jälkeen ja auttavat sinua säästämään tehokkaasti polttoainetta.

Huippukokemus – Vie ajoneuvosi VARTA®-korjaamolle, joka työskentelee VARTA®:n kanssa, niin saat erinomaista vaihtopalvelua.

Vaikuttava historia – VARTA®-tuotemerkillä on yli 130 vuoden historia. Johtavat ajoneuvovalmistajat valitsevat ensiasennukseen VARTA®-akut, joihin autoilijat ympäri maailmaa luottavat.

Maailman markkinajohtajan tuotemerkki

VARTA®-akkujen takana on Clarios, entinen Johnson Controls Power Solutions, maailman johtava edistyksellisten energian varastointiratkaisujen toimittaja. Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta pystymme vastaamaan älykkäiden akkusovellusten kasvavaan kysyntään maailmanlaajuisesti. 16 000 työntekijäämme kehittää, valmistaa ja myy lähes kaikentyyppisiin ajoneuvoihin edistyksellisiä akkutekniikoita, jotka tarjoavat ainutlaatuista ja kestävää seuraavan sukupolven suorituskykyä sekä luotettavuutta, turvallisuutta ja mukavuutta päivittäiseen elämään. Luomme lisäarvoa toimitusketjun jokaiseen vaiheeseen ja edistämme osaltamme kehitystä sekä niissä yhteisöissä, joille tuotamme palveluita että yhteisellä maapallollamme.

Lue lisää

VARTA®-akkuhaku


Oletko ammattilainen? Käytä edistynyttä hakutoimintoamme VARTA Partner Portal.

VARTA®-jälleenmyyjähaku

Etsi muita jälleenmyyjiä