VARTA®-akut asuntovaunuihin

Punainen avoauto ajaa maantiellä valkoinen asuntovaunu perässään

Asuntovaunujen VARTA®-akuissa on luja, vuotamaton rakenne, ja AGM-tekniikan ansiosta ne kestävät iskuja ja tärinää. Näiden akkujen syklikestävyys on jopa kahdeksankertainen perinteisiin akkuihin verrattuna, joten ne ovat poikkeuksellisen pitkäkestoisia.

VARTA® Professional Dual Purpose AGM ¬ akut sopivat sekä käynnistys- että kulutusakuksi lisälaitteille ja elektroniikalle.

Professional Dual Purpose AGM

Dual Purpose AGM -akussa on erinomainen syklikestävyys, ja se kestää erinomaisesti alhaista varaustilaa. Siksi se toimii tukena oltaessa pitkiäkin aikoja sähköverkon ulottumattomissa ja antaa virtaa sähkölaitteille valon ja veden saantiin, mutta myös vaativimmille mukavuustoiminnoille, kuten televisioille, kahvinkeittimille ja kannettaville tietokoneille. Lisätietoja Professional Dual Purpose AGM -akuista

VARTA® Professional Deep Cycle AGM ¬ akut sopivat iskunkestävyytensä ansiosta hyvin tehokkaisiin sähköveneisiin, huvijahteihin ja matkailuautoihin.

Professional Deep Cycle AGM

Tämä tehokas akku on kehitetty erityisesti uusimmille sähköveneille, huvijahdeille ja matkailuautoille, ja sen AGM-lasivillakudostekniikka takaa huomattavan kapasiteetin antamaan virtaa lukuisille sähkölaitteille – koko akun pitkän käyttöiän ajan. Vähäisen itsepurkautumisen ansiosta tämä akku on ihanteellinen kausiluonteiseen käyttöön ja täysin huoltovapaa. Lisätietoja Professional Deep Cycle AGM -akuista

VARTA®-akkuhaku


Oletko ammattilainen? Käytä edistynyttä hakutoimintoamme VARTA Partner Portal.

VARTA®-jälleenmyyjähaku

Etsi muita jälleenmyyjiä